Υπηρεσίες Παροχής Φροντίδας κατ' οίκον στην Ξάνθη - Καλέστε μας : 25410-21110

Ωράριο Λειτουργίας : Δε-Σα: 08:30-21:00
  Επικοινωνία : frontidastospiti@yahoo.gr   

Χορήγηση φαρμάκων με υποδόρια & ενδομυική ένεση

Σας χορηγούμε υποδόριες και ενδομυϊκές ενέσεις και οι ιατρικές οδηγίες στην άνεση του σπιτιού σας από επαγγελματίες νοσηλευτές.

Σημαντικά σημεία που πρέπει να γνωρίζετε

Το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό μας στον τομέα της υγείας, κατανοώντας την αγωνία που περνούν οι ασθενείς σχετικά με την καθημερινή χορήγηση

 1. Η «Φροντίδα στο σπίτι» διαθέτει έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό στον τομέα της υγείας.
 2. Το προσωπικό μας είναι προετοιμασμένο να σας απαλλάξει από τον φόβο, το στρες και την ανησυχία χορήγησης ενέσιμης φαρμακευτικής αγωγής στο σπίτι σας.
 3. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα της θεραπείας σας.
 4. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας πλέον για την χορήγηση της σωστής δόσης ή να πάρετε όλο το φάρμακο από το φιαλίδιο.

Πάρτε την φροντίδα που σας αξίζει

Τι είναι η ασφαλής ένεση;

Ασφαλής ένεση ή πρακτικές ασφαλούς ένεσης, είναι ένα σύνολο μέτρων που λαμβάνονται για την εκτέλεση μίας ένεσης με τον ασφαλέστερο τρόπο για τους ασθενείς, το νοσηλευτικό προσωπικό, και άλλους. Μία ασφαλής ένεση δεν βλάπτει τον αποδέκτη, δεν εκθέτει τον πάροχο για τυχόν κινδύνους που μπορούν να αποφευχθούν (π.χ., μέσω της ακατάλληλης διάθεσης του εξοπλισμού έγχυσης). Η ασφάλεια της ένεσης περιλαμβάνει πρακτικές που αποσκοπούν στην πρόληψη της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών μεταξύ ενός ασθενούς και ενός άλλου καθώς επίσης και για στην πρόληψη των βλαβών, όπως τραυματισμούς από βελόνες.

Μη ασφαλείς πρακτικές ενέσιμης χρήσης που έχουν ως αποτέλεσμα την μετάδοση παθογενειών

Οι πιο κοινές πρακτικές που έχουν ως αποτέλεσμα τη μετάδοση του ιού της ηπατίτιδας C (HCV), τον ιό της ηπατίτιδας Β (HBV)  ή άλλα παθογόνα περιλαμβάνουν:

 • Χρησιμοποιώντας την ίδια σύριγγα χορηγείται φαρμακευτική αγωγή σε περισσότερους από έναν ασθενή, ακόμα και αν η βελόνα άλλαξε ή η ένεση χορηγήθηκε μέσω ενός παρεμβαλλόμενου μήκους ενδοφλέβιας (IV) σωλήνωσης.
 • Πρόσβαση σε φιαλίδιο φάρμακο ή σακούλα με σύριγγα η οποία έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση φαρμάκων σε έναν ασθενή.
 • Χρησιμοποιώντας φάρμακα που συσκευάζονται ως εφάπαξ δόση ή μιας χρήσης για περισσότερο από έναν ασθενή.

Πώς μπορεί το προσωπικό μας να σας εξασφαλίσει ότι οι ενέσεις γίνονται σωστά;

Για να εξασφαλίσουμε ότι όλο το προσωπικό της «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» συμμορφώνεται με τις ασφαλείς πρακτικές ένεσης, τηρούμε τα παρακάτω:

 • Συνεχή εποπτεία για θέματα ελέγχου των λοιμώξεων.
 • Πολιτικές ελέγχου των λοιμώξεων.
 • Συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.
 • Διεξαγωγή αξιολογήσεων διασφάλισης της ποιότητας υπηρεσιών.

              Χορήγηση υποδόριας ένεσης                                                                                Χορήγηση ενδομυικής ένεσης

ypodoria                               endomyiki

Information: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco quat.