Υπηρεσίες Παροχής Φροντίδας κατ' οίκον στην Ξάνθη - Καλέστε μας : 25410-21110

Ωράριο Λειτουργίας : Δε-Σα: 08:30-21:00
  Επικοινωνία : frontidastospiti@yahoo.gr   

Αποκλειστική νοσοκόμα στο ΓΣΝ Ξάνθης

Αποκλειστική νοσοκόμα στο ΓΣΝ Ξάνθης

 Μην ξεχνάτε ότι στην περίπτωση που χρειάζεστε αποκλειστική νοσοκόμα για το νοσοκομείο Ξάνθης , σε οποιαδήποτε κλινική επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε με το εξειδικευμένο προσωπικό (έχοντας 10 χρόνια εμπειρία σε ένα από τα καλύτερα κέντρα αποκατάστασης στο Bristol Αγγλίας) πάντα με τις καλύτερες τιμές.


Για περισσότερες πληροφορίες :
Τηλέφωνο επικοινωνίας 25410 21110 

Περισσότερα
VEGETa

Βιταμίνη Β9: Το καλύτερο όπλο κατά της άνοιας

Η άνοια είναι μια νόσος που περιγράφει την απώλεια της μνήμης, διανοητικότητας, λογικής, κοινωνικότητας και αυτών που θεωρούνται φυσιολογικές συναισθηματικές αντιδράσεις. Εμφανίζεται κυρίως σε ηλικιωμένους ασθενείς και επηρεάζει τις γνωσιακές λειτουργίες του εγκεφάλου (μνήμη, προσανατολισμός, συγκέντρωση, αντίληψη, λόγος, επίλυση προβλημάτων). Ο ασθενής με άνοια, δεν γνωρίζει που βρίσκεται, ποια είναι τα πρόσωπα γύρω του, ξεχνάει να ντυθεί ή να φάει, είναι ανήσυχος, φωνάζει και, γενικά, στην καθημερινότητα του αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες.

Περισσότερα
arthritis

Αρθρίτιδα: Τροφές που πρέπει να αποφεύγετε

Η αρθρίτιδα είναι ένας γενικός όρος που περιλαμβάνει καταστάσεις που εκδηλώνονται με πόνο στις αρθρώσεις και φλεγμονή.

Η τυπική θεραπεία περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για την ανακούφιση από τους πόνους. Ενώ δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διατροφή για την αρθρίτιδα, εντούτοις, έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν τροφές που αυξάνουν τη φλεγμονή και επιδεινώνουν τον πόνο στις αρθρώσεις.

Περισσότερα
myalo-energo

Μυαλό σε εγρήγορση μετά τα 40

Πολλοί από εμάς επικεντρωνόμαστε στη σωματική μας υγεία, αλλά δεν δίνουμε τη δέουσα προσοχή στην πνευματική μας υγεία και στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου μας για όσο περισσότερο χρόνο είναι εφικτό.

Περισσότερα
makrozoia

Ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν πολλά χρόνια και κατά καιρούς αναπτύσσονται διάφορες θεωρίες για τα μυστικά της μακροζωίας.

Αυτό που μπορεί όμως να παίξει πραγματικά σημαντικό ρόλο στο πόσο θα ζήσει κάποιος είναι το πώς αισθάνεται.

Περισσότερα
katathlipsi

Νέα μέθοδος «χτυπά» την κατάθλιψη!

Τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα και η ψυχοθεραπεία αποτελούν θεραπείες πρώτης γραμμής για τη μείζονα κατάθλιψη. Αυτές οι θεραπευτικές αγωγές, ωστόσο, δεν έχουν αποτέλεσμα για όλους τους ασθενείς. 

Περίπου το 1/3 των ασθενών με μείζονα κατάθλιψη, εμφανίζονται ως ανθεκτικοί στη θεραπεία με φάρμακα, δηλαδή δεν ανταποκρίνονται και δεν υποχωρούν τα συμπτώματα, παρά τις αλλαγές στη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνουν.

Περισσότερα
thermometro

Πως θα ρίξετε την πίεση σε 30 λεπτά!

Τριάντα μόλις λεπτά την εβδομάδα είναι αρκετά για να ρίξετε την αρτηριακή σας πίεση και να βελτιώσετε την αντοχή σας.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μία νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό «PLoS One» και πραγματοποιήθηκε από ερευνητές τους Πανεπιστημίου McMaster από το Οντάριο.

Περισσότερα
old-age

Σωματική Γήρανση

Πλαίσιο:

Η γήρανση ορίζεται ως το στάδιο της ζωής όπου οι προοδευτικές εκφυλιστικές αλλαγές που συμβαίνουν στον οργανισμό κατά την διάρκεια της ζωής ενός προσώπου, κυριαρχούν και προκαλούν μείωση ή ακόμη και κατάρρευση της λειτουργικής ισχύος των ανθρωπίνων οργάνων.

Περισσότερα